Burnos ir dantų chirurgija

Atgal
Burnos-chirurgijaTai odontologijos sritis, apimanti visas chirurgines procedūras ir ligų diagnostiką burnos ertmėje bei žandikaulio srityse. Chirurginių procedūrų prireikia dėl įvairių priežasčių: siekiant atstatyti prarastus dantis, esant dantų patologijoms ar kai to reikalauja ortodontinis gydymas. Chirurgija yra sudėtingų klinikinių atvejų pagrindas.
 
BURNOS CHIRUGIJOS ETAPAI:
  1. Gydymo planavimas -  konsultacijos metu išklausomi Paciento lūkesčiai ir esant reikalui atliekamos rentgeno nuotraukos. Jei klinikinė būklė stabili, suderinamas gydymo planas ir pasiskiriami laikai operacijai. Jei Pacientas kreipiasi skubia tvarka - operacija atliekama iš karto. Operacijos trukmė priklauso nuo numatytos procedūros.
  2. Priežiūra -  po operacijos gyd.burnos chirurgas įvertinęs operacijos sudėtingumą ir numatyto gydymo plano tęstinumą, paskiria vizitus apžiūrai ar tolimesnėms chirurginėms procedūroms.

 BURNOS CHIRURGIJOS PROCEDŪROS:


DANTŲ ŠALINIMAS
  • Tai yra viena iš dažniausiai atliekamų chirurginių procedūrų. Dantų šalinimas reikalingas tuomet, kai dantys būna pažeisti, lūžę, turintys skilusias šaknis ar kai to reikalauja ortodontinis gydymas.
DANTŲ IMPLANTACIJA
  • Tai yra šiuolaikiškas prarastų dantų atstatymo būdas. Implantacija reikalinga tuomet, kai Pacientas skundžiasi parastu dantimi ar kai vargina kelių dantų nebuvimas. Implantacija taip pat aktuali ir tiems Pacientams, kuriuos vargina išimami protezai.
PERIODONTOLOGINIS GYDYMAS
  • Tai gydymas, kurio tikslas - kontroliuoti bakterijų kaupimąsi ties dantenomis. Gydymas reikalingas tuomet, kai Pacientams yra diagnozuotos periodontito ligos bei dantenų uždegimai.
KITOS BURNOS CHIRURGIJOS PROCEDŪROS
  • Tai sudėtingos, reikalaujančios specializuoto pasiruošimo operacijos. Šių operacijų reikalingumas atsiranda tuomet, kai Pacientą reikia paruošti implantacijai ar norint išsaugoti esamus dantis.

Mūsų kontaktai

Susisiekite:

Susisiekite su mumis